Vonalas

Egy kísérleti jellegű blogféleség, személyesen, változatosan és nagy-nagy lelkesedéssel.

Címkék

akkord (1) bakelit (1) beatles (1) élet (5) folyó (1) gitár (1) grafit (1) hal (1) hangszer (1) harmónia (1) horgász (1) horog (1) húr (1) kárász (1) kezdődik (1) lemez (1) (1) papír (3) paprikáskenyér (1) pecabot (1) rajz (1) személyes (3) szerelem (1) úszó (1) vonal (5) vonalak (5) vonalas (5) zene (1) Címkefelhő

Friss topikok

Elsőként erről

2013.01.05. 21:15 | atomheartfather | Szólj hozzá!

Meghúzom az első vonalat. A vonal bizonytalan. A kedvenc tollammal húzom. Töltőtoll, fém, Parker. Frissen cseréltem benne patront. A vonal, azt hiszem, jelentőséggel bír. Hiszek ebben a vonalban. Máshogy nem is húzhatnám meg. Mint egy első randevún. Amikor minden jól alakul, és bízom az egész közeljövőben, netán távoliban. Beindítom a történetet. Közben izgulok. Az izgalom talán a bennem rejlő remények miatt generálódik. Az első vonal minden későbbi vonalat magába foglal, legalábbis benne gyökerezik. A fejemben játszom. Senki sem látja, vagy hallja. Az olvasás viszont most megengedett. Ez a vonal rólam szól. A születésemtől, de még inkább első emlékeimtől kezdve napjainkig. Fogfájás, játszótéri sebesülések, rajzpályázati oklevelek, kedvenc pulóver, jutalomkönyv, túra, miegymás. Izgalom és tanulság garantált, hamarosan kezdünk!

Címkék: élet személyes kezdődik vonalak vonal vonalas

A bejegyzés trackback címe:

https://vonalas.blog.hu/api/trackback/id/tr505000371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása